Melikgazi Şehit Ayşegül Pürnek Anaokulu
Alpaslan Mah. Ümit Sok. No36 MELİKGAZİ/KAYSERİ

VİZYON

Özgür ve sevgi dolu bir ortamda ülkemizin yarınlarına hizmet edecek mutlu çocuklar yetiştirmede öncü OKUL olmak.

MİSYON

Çocuklarımızın okul öncesi hazırlıklarını bütün gelişim alanlarında (bilişsel, sosyal, duygusal, fiziksel) tamamlayabilmeleri için; Her öğrenciyi kendi kapasitesinin en üst noktasına ulaştırabilmek, Benlik algısını güçlendirerek, öz güvenini kazanmasına yardımcı olmak, Yaşıtlarına ve yetişkinlere karşı kendini ifade edebilme becerisini geliştirmek, Yetişkinden bağımsız hareket etme becerilerini geliştirebilmek, Hayal gücünü teşvik etmek, Oyun aracılığı ile zihinsel keşif olanakları sağlamak

BAŞARILAR

Yeterli ve kaliteli eğitim almış sağlıklı nesiller yetiştirilerek toplum sağlığının korunması, geliştirilmesi ve yaşam kalitesinin yükseltilmesi amacı ile çocuklarımızın eğitildiği okullarımızın temizlik açısından belirli kriterler esas alınarak Sağlık Bakanlığı ve Milli Eğitim Bakanlığı ile işbirliği içerisinde başlatılan çalışmalar doğrultusunda 2013- 2014 eğitim öğretim yılında okulumuz beyaz bayrak almaya hak kazanmıştır. Okulumuz, sürdürülebilir çevre kapsamında çevrenin korunması ve erken yaşta çevre bilinci oluşturulmasını öngören, uluslararası Eko-Okullar Programı kapsamında “Yeşil Bayrak Ödülü” sahibidir.
Toplantı Salonu :1
Öğretim Şekli :ikili